För sex år sedan…

image

Timehop är en app som visar vad man exakt gjorde till exempel idag för sex år sedan. Just idag för sex år sedan var jag och Elias ut och fiskade vid en liten ö i Indien. Den fisketuren finns det mycket att berätta om.

Det var två indier som tog ut oss i en båt som var full av läsk och indisk mat. De matade oss lite när som helst så vi inte skulle bli hungriga. Vi åkte ut över havet men stannade alltid vid små ”döda” korallrev som de sa. Korallreven hade inte längre de liv de en gång haft. Hur man ser på den saken råder det ju tvivel om. Haha… Men de visste väl om att det var där det finns fisk. Och napp på kroken= nöjda fiskekkunder.

Vi hittade lite fler bilder, här är en bild som jag fångade som heter ”Gruppy” om jag inte minns fel.

P1030837

P1030840

Elias fick en stor fisk på kroken en gång så spöt höll på att gå av. Ett monster! Då sa Indierna att fisken förmodligen hade simmat in under en sten. Vad gör man få? Jo man tar till alla knep som finns och hoppar i med syklop efter fisken:

P1030843Viktigt som sagt med nöjda kunder. Eller tänkte dom kanske mest på sitt stora dyra drag?

P1030849

Elias fick inte upp just det monstret men jag tycker ju inte den fisk han fick senare heller var så dålig.

När fisketuren var slut ville Indierna verkligen att vi skulle ta med en fisk av fångsten och tillaga på kvällen. Vi gjorde som dom sa och bad stället vi bodde på som också hade en restaurang att hjälpa oss med detta och Voilá:

P1030874

Saken var att detta ställe var av en stor entusiastisk dykarklubb med väldigt entusiastiska dykarmänniskor. Att vi hade varit och fiskat vid ”döda, ej längre aktiva korallrev” var nog inte så populärt. Heller inte att vi skulle tillaga en fisk som kom därifrån. Dessutom hade de lägligt nog någon form av dykarmöte ett gäng vid ett bord bredvid oss.

Jag och Elias reste runt i Indien i en månad.

Sex år sedan idag…

P1030830

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.