Fuck cancer fest.

Sådär ja. Då är vi påväg hem efter en mysig helg i Göteborg. Igår var det Fuck Cancer fest med Ung Cancer på Trädgårn. Linnea Henriksson och Hoffmaesteo spelade och innan det var det ett mysigt förmingel. Ung Cancer alltså. Väldigt lyckad kväll. Stort stort tack till Ung Cancer för att ni är så grymma. Jag och Elias har haft en så himla bra helg. Cancer är det sista som varit i fokus. Snarare ett stort jävla fuck till cancern denna helg.

image
Jag och Linnea och ett väldigt långt finger.

Vi säger med stolthet fuck jävla skit cancer därför att cancern visar ingen som helst respekt för någon så varför ska vi göra det för den?

Här kommer lite bilder från kvällen:

Linnea och Daniel.
Linnea och Daniel.

image

image

image

image

 Idag passade vi på att träffa Johan som hjälper oss med allt runt bröllopet som bor här i Göteborg. Och det är j alltid lika kul. Det känns bra att gå igenom allt lite mer detaljerat. Han ringer, han ordnar och han fixar. Det är så skönt att någon hjälper oss hålla i trådarna. Detta är något som ger oss sådan energi så det är inte klokt. Fokus cancer, fokus bröllop. Det är vår värld just nu. Glamour och sjukhus. Kontrasternas kontraster. Det håller oss uppe. Vi är så otroligt tacksamma för allt med bröllopet. Vi skulle vilja tacka var och en personligen som erbjudit sin hjälps för det här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.