Dagens lögn.

Dagens lögn var ju mitt checka ”man blir piggare av gymmet än av soffan”. Jag ljög lite så jag trodde mig själv där tidigare idag, haha. Jag somnade som ett litet barn på just soffan när jag kom hem efter jobbet och där låg jag och sussade sött i två timmar under en go filt. När jag vaknade var passet jag hade bokat i full gång och jag har nu en prick i bokningssystemet på gymmet vilket innebär att jag inte får boka in mig på något pass under tre veckor. Hoppsan! Så kan det gå när man ska leka hurtig.

Men vad jag behävde det. Det är nog inte alltid träning som råder bot på trötthet. Jag måste lära mig det. Ibland måste man bara ta det lugnt. Inte göra ett skit. Åk hem, kryp ner under filten, skit i disken, köp mat om du inte orkar laga, tänd ljus i hela lägenheten, koka ett gott te och bara andas. Sätt på en bra serie. Gå och lägg dig tidigt. Ta hand om dig själv. Ta. Det. Lugnt.

c102a5c0baa813ef37b7c887ae600287
Bild från Pinterest.

Operationen närmar sig med stormsteg. Jag vet exakt känslan som väntar. Jag tror att den mentala förberedelsen inför det kommande börjar ta form. Det är alltid en pers. Men det är något vi måste ta oss igenom. Och vi gör det med de bästa läkarnas hjälp, personer vi känner stort förtroende för. Det känns otroligt skönt. Vi kommer fixa det här också. Tillsammans gör vi ju alltid det.

The team of power.
The team of power. Bild från i helgen.

Elias syster Linnea och jag kommer hjälpas åt att vara hos Elias hela tiden under operations/ återhämtningsfasen.

Hittade en gammal bild på oss tre när vi var bosatta i Oslo hos vår kompis Lotta en sommar, detta var nog sommaren 2008.

P1050654

Ikväll lagas det en vego rätt som vi båda älskar. Helt klart en favorit. Så vad det är och receptet på det kommer i ett senare inlägg. Ha en bra och lugn kväll. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.