Torsdagmorgon.

image

 Godmorgon. Ledig dag för min del och den inleds med en god frukost framför Nyhetsmorgon. Det pratas vårtrender från modeveckan. Blir lycklig bara jag hör ordet vår! Min absoluta favoritårstid och snart snart är den här. Älskar ljuset, älskar alla dofter, alla knoppar. Igår när jag fick hem från jobbet klockan fyra så var det fortfarande ljust! Underbart. Man är så van att det är mörkt när man börjar på morgonen och mörkt när man slutar. Nu är det slut med det och snart är det nya ljusa tider. Underbart!

Dagens planer är först nu klockan 10 ett spännande möte med en florist som ska hjälpa oss på bröllopet. Kul!! Sedan tänkte jag ta mig till gymmet. Lite senare idag ska jag hjälpa en vän med hennes lilla tös. Jag ska vakta medans min vän klipper sig. Det blir nog en promenad med vagnen. Kan det bli lite finare väder tack. Elias sover vidare ett tag medans jag måste fixa lite här nu inför mötet. Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.