Frukost.

image

Dagens frukost:

Smoothie, och tulpaner. Okej jag åt inte tulpanerna även fasts det är dom som tar upp det mesta av min frukostbild. Men jag känner att färgen på smoothien verkligen matchade blommorna så dom fick vara med. Och hur fina är dom inte? Vi fick dessa av floristen som var här igår. Hon har en nätbutik där man kan beställa ifrån och det bästa av allt är att det är gratis hemleverans. Detta gör ju att man alltid kan få hemlevererat dagsfärska blommor, hur härligt!? Här är hennes hemsida. 

I min smoothie:

 • 1 dl blåbär
 • 1/2 dl havtorn
 • 1/2 dl spenat
 • 1/2 krm lucumapulver
 • Fyllde upp så det täckte med havremjölk

Åt även scrambled eggs till detta med ett helt ägg och två äggvitor.

2 reaktion på “Frukost.”

 1. Hej Lotta. Har läst igenom hela din blogg och jag hoppas verkligen ni vinner denna kamp med hela mitt hjärta.

  Min pappa fick diagnosen CC 19 jan på Akademiska efter att kirurgen öppnat upp honom då alla tester/skanning inte visade vad det var. De hittar en tumör stor som apelsin, kirurgen bedömer honom som inoperabel pga närheten till vener,kärl osv. Spridit sig lokalt till levern men inga metastaser. Jag har bett om second opionion huddinge där de ska ta upp fallet på konferens med flera olika specialister.

  Vi fick tid hos onkologen nu på ons, står palliativ vård i läkarintyget… Suck, har läst och googlat allt jag kan och vet att det finns få fall av denna typ och prognosen är dålig. Har mejlat flera kirurger sahlgrenska och hudding. De rek att skicka second opionion till Huddinge.

  Väntar nu för att se vad onkologen säger samt på PAD svar som skickades samna dag som op gjordes. Jag hoppas innerligt att det ska gå att minska tumören och sen operera igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.