Relax och massage.

image

Vi är helt möra och avslappnade efter dagens spa besök. Det var en tidig bröllopspresent från dessa. Hur underbart? Hon som skrev och gav oss detta skrev att sjukdomen fanns i hennes familj också. Det låg nära helt enkelt och de ville erbjuda oss en behandling efter att de läst denna tråd inne på Ung Cancers Facebooksida. Fantastiskt! Vi är så glada för det och det hade inte passat bättre än just idag. Både Elias och jag är så avslappnade och lugna. Det måste ju vara det mest optimala inför denna vecka.

imageEfteråt såg vi att det var en otroligt fin solnedgång så vi åkte ner till vattnet en stund. Så fint. Detta är vår favoritplats i Västerås. Så fint både på sommaren och vintern.

Nu har vi handlat lite mat som vi ska laga och Elias har någon film på lager som vi ska se. Puss och kram.

 

En reaktion på “Relax och massage.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.