Inskrivning 15-02-16.

imageimage

Väskan är packad och vi är redo för inskrivning. Idag väntar ultraljud inför operationen. Två gånger tidigare har vi suttit i det där väntrummet och nu är det dags igen. Ultraljud gör man alltid inför en operation. Det är alltid nervöst eftersom det oftast gått en tid sedan senaste röntgen är tagen. Jag brukar följa med in. Elias ska inte behöva göra det själv. Men det värsta är väl att man förstår läkarspråk, det är inte alltid en fördel.

Alf ligger här obrydd och tuggar nöjt på sitt tuggben. Det är så skönt med djur. Helt oventandes och alltid glada oavsett vad. Djur fångar upp nuet och drar in dess ägare i det. Alf kommer vara hos mamma och pappa under tiden på Huddinge sjukhus. Nu ska vi fixa det sista.

Elias pratar med en av leverantörerna inför bröllopet som ringde precis. Det är ett företag som ska hjälpa oss med deko. Jag hör Elias säga ”jaha, vad kul, men var roligt”. Kan ni förstå hur mycket detta bröllop ger oss? Kärleken till alla som hjälper oss med detta svämmer över. <3

11 reaktion på “Inskrivning 15-02-16.”

  1. Hej! Ville bara skicka en stor styrkekram till er båda. Elias verkar vara en stor kämpe så detta kommer att gå så bra! Snart är han på banan igen och planerar bröllop 🙂 Och med dig vid sin sida får han extra kraft. Det du gör för honom är guld värt!
    Tänker på er.
    Varma kramar /Madelene (rosapion)

  2. Tack för dina ord. Dom värmer. Vi får hoppas att all kraft snart kan läggas på bröllopsplaneringen igen. Kramar ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.