Early morning.

image

Tidig morgon. Har som vanligt svårt att sova. I vanlig ordning brukar jag vakna pigg kl 7. Så även denna lördag. Ikväll hoppas jag dom kan ordna en extra säng inne på Es rum. Och imorgon ska jag försöka ta mig hit:

image

Och jag tänkte passa på att uppmana alla att komma och pärla! Det är jättetrevligt att sitta och pärla, det bjuds på fika och man kan sitta och prata en par timmar. Om du pärlar sex armband får du det 6e om du vill. Kostnaden för armbanden då de sedan säljs går rätt ner i Ung Cancers organisation. Och dom gör en himla massa bra och är direkt viktiga för unga vuxna cancerdrabbade och dess anhöriga. Det kan jag skriva under på. Utan Ung Cancer vet jag inte hur detta år hade sett ut.

Kom och pärla nu! Det är alltså i Stockholm, Umeå och Karlskrona nu på söndag. Här hittar du all information du behöver om tid och plats osv.

Nu blir det frukost.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.