Ingen speciellt egentligen.

Efter en jobbig natt med inte så mycket sömn började jag dagen med en springrunda. Hade planer först att springa innan frukost men. Det är inte min grej och jag måste bara erkänna det för mig själv nu. Att springa eller gå en morgonrunda utan mat i magen gör mig bara stressad, att gå hungrig en timme för att bara längta in, haha nej. Bättre en stund efter frukost. Så det blev det idag. Och efter gårdagskvällens chokladfrossande var det välbehövligt kan jag säga. Gick bokstavligen loss på chokladen igår och lever alltså verkligen inte alltid som jag lär. Men sedan har jag även mått illa hela natten och dagens springtur var TUNG. Ville kolla hur lång rundan jag brukar springa var och startade min älskade runkeeper som inte blivit använd på evigheter. 6 km blev det, solen tittade till och med fram endel. Härligt!

image

image

Lotta är och jobbar i Norge denna vecka så jag håller på att städa upp lite hemma hos henne och ska snart bege mig till sjukhuset. Förhoppningsvis är vi ju snart hemma igen. Hittade denna underbara kappa hängandes i min väns hall och blev kär. Tror denna är köpt i Paris men måste ju finnas någonstans att få tag på någon liknande här? Perfekt vårjacka.

image

Elias ska få sluta med sin antibiotika idag. Vi får hoppas att det går bra.

Min dag började inte så bra, det är tungt just nu i mitt bröst. Men allt går nu åt rätt håll och jag fortsätter att imponeras av min kämpe. En fin vän ringde och överraskade med en sak imorse. Det värmde. Fina du!

Ha en fin dag!

2 reaktion på “Ingen speciellt egentligen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.