Happy B-day.

image

Godmorgon. Dagen börjar såhär idag. Det är ingen vanlig dag idag utan det är Elias födeslsedag! Hipphipphurra! Man vågar inte hoppas för mycket men hoppas gör jag ändå på att läget ska vara såpass stabilt idag så att vi kan få komma hem. Saknar alla där hemma! Saknar Alf. Och bara det att få sova i sin egen säng. Saknar träningen, den har varit lite halvdålig denna tid. Igår när jag skrev att jag skulle ta mug till gymmet. Nej, det hände inte. Jag tog mig till Ica och köpte mat som jag sedan lagade till mig och Lotta. Idag är jag väldigt sugen på en springtur men när jag tittar ut… Så blir jag inte så sugen längre. Grått grått grått och kallt. Februari, mars, april. Maj! Snartsnart. Tänk ändå att vi har våren framför oss. Min absoluta favoritårstid.

Igår var en bra dag. Elias var relativt feberfri hela dagen. Provet som skulle visa infektion eller inflammation visade inflammation. Vilket är bra. Då behövs ingen mer utredning för detta utan man antar att det är hans sätt att svara på operationen. Hans kropp jobbar febrilt (bokstavligen) med att läka.

image

Jag ser halvgalen ut och Elias trött. Inte helt rättvis bild menmen. Det är från en liten promenad i korridorerna igår. Dessa korridorer. Vi som en gång i tiden var totalt förvirrade i dessa, gick vilse och bort mest hela tiden. Vi börjar kunna varenda hörn och sväng nu. Är ni vilse och ser oss, fråga! 😉

Nu ska jag börja åka snart. Stort grattis på födelsedagen min älskling!

image

 

8 reaktion på “Happy B-day.”

  1. Varma gratulationer på födelsedagen Elias! Hoppas och håller tummarna för att ni får åka hem idag! Kram! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.