Update.

Eftersom Elias fortfarande har ganska ont samt över 38 i feber så blev det en hemmakväll. Tanken var först att gå över till några kompisar för mellohäng men vi har det här hemma istället. Vi tog en promenad till pizzerian och köpte en pizza till mig. Det är ju faktiskt gott ibland. Elias som undviker sådant körde på tacocornfärsen som var över sedan igår. Så skönt med en kväll hemma bara vi två, eller tre med Alf såklart. Efter endast sjukhushäng med en massa anspänningar den senaste tiden så uppskattar man sådant här enormt mycket. Att vi har varandra. Alf fick förresten förmodligen sin längsta promenad hitills i sitt liv ikväll, haha. Såhär slutade det:

image

Kraschlandning. Lilla skrutt. Han duschade idag och älskade det. Nu luktar han inte hund längre. Haha, han doftar ljuvligt. Gos.

image
Sköööönt.

imageimage

Över 38 i temp men ändå ute på en relativt ”lång” promenad. Det tycker jag är imponerande efter att bara gått små korta sträckor i sjukhuskorridorer.

Hoppas ni har en bra lördagkväll!

2 reaktion på “Update.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.