A trip down memory lane.

Vi gör verkligen inte mycket denna söndag och det är så skönt. Snart börjar skidorna och jag ska sedan ta en längre promenad med Alf. Elias har tyvärr fortfarande, om inte mer, ont i ryggslutet. Febertermometern går även snarare upp än ner. Så oron stiger att vi kanske måste åka tillbaka till Huddinge imorgon.

Jag satt precis och kikade igenom min dropbox och saknar sommaren ännu mer nu. Hittade bland annat dessa bilder:

image

För cirka ett år sedan. Tror detta vad mitten/ slutet av mars förra året. Allt var kaos, vi hade precis fått reda på att tumörer hade kommit tillbaka. Elias hade precis startat sin första cellgiftsbehandling. Vi tog det lilla kapital vi fått ihop och åkte till Spanien tillsammans med Elias syster Linnea en vecka. Det var ett underbart ställe utanför Alicante. Här kunde vi efter allt som varit under vintern för första gången ”slappna av”. 

image

Undetbar balkong hade vi. Detta ställe pratar vi fortfarande ofta om och längtar tillbaka till.

image

Strax innan Spanien resan åkte vi upp till Härjedalen, vi bodde i min släkts stuga utanför Sveg. Detta minne är också så fint, trots att allt var så kaos här med.

image

Denna bild är från Times Square, New York, i början av 2013. Vi gjorde en USA resa på ett par månader. Hade Elias tumören redan här? Läkarna tror ju han hade haft den ett par- tre år. Så konstigt när man tänker så.

image

Här är vi på Sex And The City- tour. Elias är den enda killen i Tour bussen, haha. Japp, han var tvungen att följa med. Här är vi inne på ”Scotts och Aidans bar” och dricker, cosmo. Mys! Nöjd tjej, haha.

image

Här är en sommar bild från Juli förra året. Mina föräldrars stuga utanför Grythyttan. Hit längtar man ofta. Det finns inget mer avkopplande. Åh, tänk att det snart är sommar igen.

image

Hittade även denna bild som är några år gammal. Kanske 2009? Camilla, Linnea och jag. Två av mina fina tärnor. Gissar på sommar här med.

Älskar att titta på gamla bilder.

2 reaktion på “A trip down memory lane.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.