Snabb update.

Vilken vårdag. Vi har i princip varit ute hela eftermiddagen. Började dagen med att starta upp en sats med mungbönor. Brukar grodda dom i speciella groddburkar egentligen men jag tycker även att det blir bra i sådana här glasskålar. Jag ska visa resultatet sen.

imageBörjar alltid med att dom får stå i blöt ett dygn. Sedan häller jag bara av vattnet och ”vattnar” dom en gång om dagen. Viktigt är dock att man är noga med att hälla av vattnet så de inte står i blöt efter att man vattnat. De riskerar då att mögla, och det vill vi inte!

image

Sen tog vi vår lilla bacon ut för en promenad till en park i närheten. Det var underbart ute. Precis när vi börjat gå kommer det en pitbull terrier okopplad springandes rakt emot oss. Hans ägare är strax bakom och skriker något i stil med ”hon är så snäll så”. Okej, visst säkert. Men vi känner varken dig eller din hund. Man vet aldrig. Jag tycker det är så obehagligt med sådana situationer nu när man har en sådan liten hund. Har man en hund som gärna hälsar på andra hundar och inte lyssnar på ägaren (vilket denna inte gjorde) ska man inte ha dem kopplade då? Jag har hört så många otäcka historier om sådana här situationer. Jag lyfte iallafall upp Alf, haha och sen fick dom nosa lite på varandra.

imageVi gick vidare till parken och satt en stund på en bänk i solen, hur underbart? Träffade även på vår vän Anna en stund och henns barn. imageimageimage

Har precis gjort äppeljuice på två påsar äpplen. Der blev väldigt mums. Och skummit.

image

Elias överraskade med detta skal som han klickat hem för någon vecka sedan, haha. Panzar skal deluxe. Det är pågrund av, som han kalla det ”det dagliga tapppet” jag brukar lyckas med. Alltså att jag lyckas tappa min mobil minst en gång om dagen… En billig försäkring enligt han. Men hmm.. Jag vet inte jag. Mobilen blev fem kg tyngre, haha.

På tal om att tappa saker så lyckades jag, igår när jag skulle packa upp allt, tappa vår kära älskade mixer. Så nu blir det att åka och skaffa en ny, vi klarar oss ej utan vår kära mixer nämligen. Sedan blir det gym.

Elias har fått tid på radiumhemmet i Solna på torsdag. Jag följer såklart med. Efter det vet vi mer hur planeringen ser ut. Men vad vi njuter nu av att vara hemma. Och att det är vår. Underbart.

2 reaktion på “Snabb update.”

  1. Vad skönt att ni äntligen har fått återvända hem 🙂 ! Och det verkar ha varit en härlig dag, fina bilder! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.