Collect moments…

imageNu drar vi mot Stockholm för en mysig kväll. Den här kvällen kunde inte komma mer lägligt. Precis vad vi behöver och jag är glad att Elias faktiskt orkar. Först blir det restaurang besök och sedan musikal. Säger som vår vän Anna brukar säga; Collect moments, not things. ❤️

image

4 reaktion på “Collect moments…”

  1. Läser dina inlägg varje dag och är så imponerad av hur ni hanterar denna kris. Ni förstår verkligen att ta vara på livet mitt i allt elände. O fantastiskt hur ni orkar kämpa mot denna fyrkantiga sjukvård. Känner på mig att ni vinner. Det

  2. Läser sen drygt ett år, efter tips från Elias, din blogg Lotta. Den berör. Jag gråter, blir arg och önskar att jag på något sätt kunde bidra till Elias tillfrisknande. 13 år har gått sen jag lärde känna honom. Vi har varit arbetskamrater, han har hjälpt mej att må bättre genom behandlingar under sin utbildning till naprapat osv o du Lotta fanns också med då. Beundrar dig för det du nu gör och beundrar Elias som orkar ta en dag i taget. Tillsammans kommer ni att fixa det här. Önskar er en bra kväll i Stockholm. Kram Lotta

  3. Verkligen en fykantig sjukvård. Vi försöker göra det. Ibland är det lättare sagt än gjort såklart. Men ibland lyckas vi även väldigt bra med det. Tack för att du skrev! Kram!

  4. Tack för att du känner med oss. Ja om man bara kunde trolla. Maktlösheten är det värsta. Cancer måste börja besegras!! Ni har känt varandra länge nu. Minns när ni kom du och Svenne hem till oss. Det var härliga tider. HTack för dina fina ord. Och tack för alla dina kommentarer, du ska veta att dom alltid värmer för oss. Kramar till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.