Måndag 2015-03-16

Gårdagen bjöd ju på en otroligt härlig vårdag. Vi åkte ut till naturreservat som ligger en bit utanför stan och grillade korv (och fryst matlåda i form av böngryta). Elias orkade först inte inte följa med. Han kände sig inte så bra och ville vara hemma men bestämde i sista sekund att ändå komma med. Och det tror jag verkligen gjorde oss gott. Det var en riktigt bra dag i solen och Alf var lyckligare än någonsin. Vi släppte honom i skogen på en stig, han sprang fram och tillbaka till oss när vi gick på ett helt galet sett. Han sprang ju förmodligen vår strecka X 4. Tänk att en sån lite skithund kan liva upp fyra vuxna personer. Han är så lycklig och det är ju svårt att inte bli smittad. Speciellt om man heter Alf och ser ut såhär;

image
Hey, guys. Time for a hotdog!?
image
Wait, I seeee something…
image
Yep, theere it is. A snake!?

Här kommer lite andra bilder från gårdagen. Jamen visst dom är ju lite filtrade, men hur härigt är inte det? Filter på filter och pang så ser det det helt drömlikt ut. Men vet ni vad, det var det på riktigt igår. Jag har lagt på verklighetsfiltret.

imageimageimageimageimageimageimageimage

 Idag är det ny vecka. Nya tag. Vi tar oss igenom denna vecka också. Nu väntar vi på kallelsen till den där röntgen han ska göra och på onsdag är det ett inbokat besök på Radiumhemmet. Det har varit en del oro i helgen då E tycker han fått mer ont. Ibland väldigt ömt runt op området. Det är bra att dom kikar med en röntgen nu. Såklart. Även om den där jäkla påtagliga oron ibland tar över.

Ikväll har vi bokat in bio. Mys!

2 reaktion på “Måndag 2015-03-16”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.