Today in pictures.

image
Anna och Jag.

image

image
Hundtricket!

Idag var det som sagt loppis som gällde. Det var en stor loppis i en bandyarena som annordnas en gång om året. Det gick väl lite sådär får man nog säga rent pengamässigt, haha. Men vi kom iväg och fick tänka på något annat för en stund och det var mys. Det blev mycket skratt och trams vilket var skönt. Jag hade mestadels kläder att sälja och har dragit slutsatsen efter idag att det inte är det optimala att försöka sälja på loppis. Alf är inte till salu, men drog massa människor faktiskt. Så det var ju bra. Men tyvärr så blev våra saker inte så intressanta då Alf snodde åt sig uppmärksamheten.

Anna och Alf <3
Anna och Alf
Vila imellan åt.
Vila imellan åt.
image
Min bror som är en skivjunkie hittade många fynd.
image
<3
Linnea.
Linnea.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.