Stund i solen.

Igår efter att vi varit på sjukhuset träffade jag och Alf upp min vän ullis och hennes hund Darcy. Det är en labbe och han är så snäll med Alf. Lite läskigt annars att släppa alf med stora hundar då han inte är så stor än (kommer väl inte bli heller, haha). Men Darcy är så snäll med Alf. Dom fick springa lite nere vid vattnet och det var en riktigt härlig vårdag. Vi satt först och drack kaffe länge på uteserveringen vid vattnet. Det var underbart. Varmt och skönt. Vi pratade om hur mycket man uppskattar sådana stunder. De är ju liksom inte självklart att man kan sitta sådär i solen och bara njuta.

image
Alf har fått span på hona.

imageimageimageimage

 

3 reaktion på “Stund i solen.”

  1. …Fått span på hona, haha! Han är en sån womanizer den där Alf…en sann ulv i fårakläder ;)!
    Tack för en toppendag, hamnen är allt ett bra ställe i gott sällskap!

  2. Ps. det blir ”knips, knips” för Alfs del snart Elias ;). Då är womanizerdagarna över…om han bara visste 😮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.