The life that is going on.

imageKärlek, hopp, styrka. Vad som krävs här i livet. Elias sa igår att han kände sig som tagen ur en amerikansk film vid namn 50/50. Eftersom stolarna i salen var som hämtade ur den filmen. Ni vet de där männen som får cellgifter ihop och pratar om livets alla gåtor. Dom som alla har kommit till denna plats därför att livet satts på paus för en stund, men som ändå finner styrka och glädje hos varandra. Läste ur en bok som fanns på avdelningen igår. Den hette ”Livet kan inte vänta” och handlade om tre kvinnor som även dom mötts vid livets paus på onkologavdelningen. Men som finner en styrka hos varandra och blir övertygade om just det, att trots tuffa sjukdomsbesked så har inte livet alls satts på paus. Nånsin. Livet kan inte vänta. Kvinnor att inspireras av.

image

Idag är vi bara hemma och fixar. Skönt med en sån dag. Inget sjukhus idag så långt ögat kan nå och Elias mår hyfsat bra efter behandlingarna. Fjällresa, bröllop och en annan sak som inte kan avslöjas än (som är så rolig!!) ska planeras. Det är ju dessutom våffeldagen idag. Hur mums? Haha… Jag ska klura ut något bra recept på bra mjöler. Hmm… Ingen som har något bra tips på goda glutefria våfflor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.