Jaha…

image

Nej den här dagen kunde man ju ha fått sluppit. Es feber går inte ner. Och med tanke på att en infektion kan leda till sepsis (blodförgiftning) så vågade vi inget annat än att åka in. Även om det tog emot väldigt mycket för oss båda. Sjukhus är något som blivit starkt förknippat med ångest och energitagande. Och man vet ju att kommer man till akuten, ja då blir det väntan. Inte kul för E att sitta på en kall brits i timmar med hög feber. Men vi var tvungna. Nu har blodprover tagits och nu väntar vi svar på dom samt läkarundersökning. Vi får se… Oro att han har mer ont. Och feber. Och. Ja… Man känner sig otillräcklig. Om jag bara kunde ta bort allt ont.

3 reaktion på “Jaha…”

  1. Håller tummar och tår för er och att allt går bra ❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.