Vego rullar.

imageimage

Rispapper med grönsaker och räkor. Vi använde även sjögräs papper. Hur enkelt som helst. Vi gjorde några goda röror, hackade lite grönsaker och tinade några räkor (Som man kan välja bort om man vill ha helt veganskt/ vegetariskt). Och voilà! Det är bara din fantasi som kan sätta stopp.

Vi gjorde en raw ost till detta, såhär gör du:  Blötlägg 1 dl pinjenötter samt 1 dl solrosfrön i cirka 20 minuter. Lägg även i en vitlöksklyfta. Häll av vattnet och tillsätt 1-1,5 dl vatten. Mixa detta till en grynig röra. Tillsätt 1 pressad citron, salt och lite olja. Ha även i någon god färsk örtkrydda om du vill. Klart! 

Det är gott att ha en sojaröra att doppa i, vi gjorde såhär: Vi använda Ren’e Voltaires Tamari Soja, hackade en chili i samt 2 pressade vitlöksklyftor. 

Guacamole:  5 fina avokadon, två vitlöksklyftor, 1 pressad citron, salt, olja. Mixa. Klart! 

 

 

En reaktion på “Vego rullar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.