Hemma.

image

Elias kompis Putte kom förbi i sina leka doktor kläder idag. Han jobbar som narkos sjuksköterska på operation. Tycker bilden blev så härlig. 🙂

Nu är vi hemma. Elias ska ha intravenös antibiotika behandling 3 gånger/ dygnet till och med på torsdag. Efter det bestäms hur följande behandling ska se ut men troligtvis kommer behandlingen med antibiotika vara minst 10 dagar. Han skulle egentligen behöva vara inlagd för detta men eftersom jag är sjuksköterska kan jag ge injektionerna hemma. Det känns så larvigt att han ska behöva vara inlagd för detta när det är något jag gjort väldigt mycket och kan. Sjukhus har det varit allt för mycket av den senaste tiden så det känns skönt att vi fick med oss grejer hem och kan vara hemma.

imageimage

Så… På torsdag är det dax för onkologbesök och då kommer vi nog få mer information om allt. Nu hänger vi bara hemma och försöker ändå ”njuta” av beskedet som kom igår. Vi ska laga indisk gryta ikväll och kika film. Imorgon börjar jag jobba.

image

Var precis ut med Alf i solen som äntligen tittade fram lite. Kallt med så skön promenad. Jag har inte fått nog så nu ska jag ut och springa! Puss och kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.