Påskdagen.

image image imageSkönt att sitta i kyrkan en timme under en gudstjänst och bara lyssna. Det var en jättebra solist där som spelade saxofon. Det blir sådan stämning i en kyrka. Vi är helt lugna efter denna timme. Efteråt delade prästen ut påskliljor. Det är en liten och mysig kyrka. Längtar! Ha en bra påskdag!

5 reaktion på “Påskdagen.”

  1. Fina Ni ❤️!
    Ni är otroliga, att mitt i allt det jobbiga ta vara på tillfällena som ges och göra saker tillsammans, själva eller med släkt och vänner. Att göra roliga saker, skratta, busa, gråta varvat med sånt som ger själen ro tror jag ger styrka.
    Tror på er, ni fixar ännu en rond ❤️!
    Kram

  2. Tack för dina ord fina Lotta! De peppar alltid att höra det från dig! Kramar från mig och Elias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.