Focus on now.

image

Fika hos min fina vän Madde efter jobbet idag. Som bor så fint tillsammans med sin Johan. Pratade om allt möjligt och det var skönt att ses en stund. Nu ska vi förbereda inför imorgon då det bär av till fjällen. Ska bli skönt att komma iväg. Elias är ganska trött just nu så vi får hoppas han kommer orka åka snowboard på fredag. Vi har planerat en dag i Vemdalen då nämligen. Jag tänkte försöka mig på skidor. Var år sedan jag åkte det! Har kört bräda jag med de senaste åren. Tänk att det var ett år sedan nu vi var i Vemdalen. Då hade Elias  då ont… Ja… Tumörsmärta hade han. Känns fortfarande så sjukt att tänka så. Ont av tumörer!? Men det var så det var då. Så vi kunde inte åka utför. Men vi åkte längd istället och ”tolkade” upp för fjället. Min pappa var med och sa att det var hel lugnt att åka upp för fjället med detta släp och sedan ta sig ner själv med längdskidorna. Det var så mysigt! Världens finaste dag, uppe på toppen åt vi våfflor och sedan var det dags att ta sig ner. Vilket inte var det lättaste direkt. Vi alla tre ramlade x 10 typ. Pappa såg man mest ett stort vitt snömoln av. Haha… Det var så kul. Men ont! Och inte så bra för Elias… Men det gick bra och vi kom ner tillslut.

Det vi fokuserar på nu är att Elias trots allt elände inte har någon smärta. Och cancern gör honom heller inte trött. Det som gör honom trött och skulle kunna ställa till det nu är cellgiftsbehandlingen. Så hoppas nu att den inte ställer till det för oss denna helg. För denna helg har vi tänkt leva i nuet. Och leva dag för dag. En dag i taget.

image
Bus hos Madde.

3 reaktion på “Focus on now.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.