Kokt fisk och bakning!

image

Fick precis detta mess av min kära svägerska Linnea. Hon är och handlar med Elias. Jag fyller år på onsdag och han planerar stordåd bakmässigt. Jag kommer bli så bortskämd. Det är min kille det! Haha… Så söt. Sedan har Alf varit ner med nosen i något olämpligt under helgen och blivit magsjuk. Varit ut ett antal gånger inatt.. zzz.. Pratade med veterinären som rekomendera kokt vit fisk och ris. Elias var väldigt skeptisk ”Hur gjorde hundarna när dom blev sjuka förr? Fick dom fisk med ris då också”. Haha… Men nu är han alltså tydligen på g att köpa detta. Alf verkar bättre nu också. Skönt!

Pratade precis med en vän om allt som händer. Och jag har för tillfället så otroligt svårt att ta in allt. Hur kan den här mannen vara så svårt sjuk? Just nu känns allt så bra. Hur kan en sjukdom vara så jävulskt lömsk? Vi vet mycket väl om allvaret, men att ständigt gå runt och leva med den vetskapen går liksom inte, eller att liksom ge upp. Nej. Sedan tror jag också att vi har lärt oss. Under dessa 1,5 år som det faktiskt är nu som cancern varit i vårt liv så har vi lärt oss att inte fokusera för mycket på framtiden. Vad har denna dag att erbjuda? Vad har denna vecka att erbjuda? Okej. Bra, tack. Det räcker så. Kanske låter klyschigt, men så är det verkligen.

Dagens lycka har idag varit för mig två fina samtal med två fina vänner. Ni är underbara! Hur kan vi vara så bortskämda med att ha er i vårat liv? <3

5 reaktion på “Kokt fisk och bakning!”

  1. Jag känner inte er, men följer er blogg och ville bara tacka för all inspiration ni ger. Ni gör verkligen avtryck. TACK!!! Hoppas ni kan känna hur många vi är som hejar på er och skickar all positiv energi vi bara kan. Tack för en fin blogg och heja er! Kram

  2. Ni ser ut att ha haft en mysig långhelg i fjällen! Härliga bilder! Stackars Alf – men kokt fisk och välkokt ris är riktigt bra diet för en magsjuk liten hund

  3. Vet inte vad som hände, halva kommentaren försvann…. Här kommer resten….
    Och vet ni vad jag tror? Jo att ni har så fina vänner beror på att ni är så fina själva! Och så starka och kloka dessutom! Allt gott!

  4. Oj tack för dina ord! Känns fint att vi lyckas förmedla det. Vi känner verkligen av din positiva energi. Tack för din kommentar. Den värmde mycket både för mig och Elias. Och det är ju guld värt!!! <3

  5. Åh vad gullig du är. Vi blev så glada både jag och Elias för din kommentar. Den värmde <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.