Aldrig som man tänkt sig.

image

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Och det slår aldrig fel. Det ska alltid vara de gånger man längtat som mest efter något. I helgen har jag planerat sedan en tid att åka till Stockholm med en vän. Elias hade bestämt med några kompisar på fredagkväll. Och på lördag skulle han åka iväg och göra det han älskar allra mest med en vän, nämligen att fiska. Men igår kväll började han känna sig dålig. Mer ont och feber kom smygande. Är det abscesserna som blossat upp igen? Är det en infektion? Eller vad är det? Ett samtal till KS och rådet blev förstås, åk in. Vi visste ju det egentligen redan innan vi ringde. Det slår aldrig aldrig fel. Vi har tagit ett gemensamt beslut att vi åker till akuten tidigt imorgon bitti. Fredag morgon, kan betyda mindre folk på akuten. Vi är trötta på sena kvällar, timme in, timme ut på akuten. Så imorgon kliver vi upp tidigt och åker. Febern är inte skyhög, ligger och puttrar runt 38.

Det här betyder ju alltså att det inte blir något fiske för Elias. Vi får se, men att han inte läggs in känns att hoppas på för mycket. Och med detta känner jag direkt att jag vill ställa in alla mina planer. Jag vill vara där och med. Där det händer, se med egna ögon. Vara nära. Men jag ska inte ställa in. Jag ska åka till Stockholm. Vi har pratat om det. Men det där samvetet. Att åka iväg och veta att han också har det bra. Inte är själv. Det är viktigt. 

3 reaktion på “Aldrig som man tänkt sig.”

  1. Åh nej vad typiskt! hoppas det går bra och att sjukhusvistelsen blir kort! idag har Elias namnsdag också så jag passar på att säga grattis till Elias och hoppas att febern försvinner lika fort som den kom! ❤️ Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.