Påväg.

Nu är jag och min vän Cia på väg till Stockholm. Elias behövde aldrig åka in till Akuten vilket känns väldigt skönt. Han började må bättre igår kväll och idag har han varit feberfri. Han måste dock eventuellt läggas in på måndag för att göra en röntgen. Man vill se vad det är som smärtar antar jag. Om abscesserna ökat eller ej. Ska dom dräneras? Osv.

Det känns iallafall så himla bra att han ikväll kan ha över sina kompisar på filmkväll. Jag kan åka iväg och veta att han har det bra och att han mår bra. Så ikväll får ni spana efter mig och min vän på Let’s Dance! Jag har blivit medbjuden av henne och det ska bli så himla kul!

image

2 reaktion på “Påväg.”

  1. Så härligt att Elias mår bättre så ni slapp tillbringa dagen på akuten. Ha en fortsatt bra dag med killgänget. Hoppas också du Lotta får en mysig kväll med din tjejkompis i Stockholm. Det blir att putsa glasögonen och bänka sig framför tv:n när Let’s Dance kör igång.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.