Let’s Dance och Clown.

Jag är så glad att jag blev medbjuden på Let’s Dance av mig vän Cia. Det var så välbehövligt och kul att komma iväg. Hon ringde om detta redan för några veckor sedan. Då tiden spenderades oroligt på sjukhus. Den här helgen har jag väntat på och den blev så lyckad. Här kommer fler bilder från fredagkvällen. Tusen tack fina Cia.

imageimageKul att vi fick platser längst fram. 

image

imageimage

Pausen spenderades såhär:
imageimage

Och väldigt mycket häng här, vid kexbordet:

imageimageMin barndomsvän Cia. 

Gillar programmet. Tänk att få få lära sig alla de sju danserna. Jag tävlingsdansade som liten och älskar dans. Gav nog upp dansen lite väl tidigt kan jag känna idag. Och varför började man aldrig med latinamerikansk dans? Det ser ju hur kul ut som helst.

Ikväll har vi kikat film. Elias kompis Putte rekommenderade ”Clown”. Någon som sett den? Han beskrev den som ”lite spännande” och det var även det jag fick höra av Elias. Alltså. Det var den värsta filmen jag någonsin sett. Jag har aldrig haft sådana kalla kårar. Hemskt. Hemsk hemsk hemsk. Rekommenderas inte. Godnatt!

2 reaktion på “Let’s Dance och Clown.”

  1. Ååå var självklart att du skulle få följa med och så kul att vi kunde göra de här tillsammans❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.