Det börjar närma sig…

image

Det börjar närma sig. Och det blir mer och mer påtagligt. I torsdags var jag tillsammans med mina tärnor till sömmerskan. Dom ska nämligen få sina klänningar uppsydda av Helena på Kgv Atelje och Butik. Hon är superduktig. Vi är så tacksamma att vi har fått äran att få hennes hjälp. Gilla sidan för tusan!

image

Sedan, mina vänner så la Guldsmedjan i Svedala ut denna bild idag. Jag och Elias var ner och åt lunch på stan när vi såg det. Vi blev så rörda båda två. Tänk vilka fantastiskt fina människor det finns. Ringarna är pågång. Dom ser redan så fina ut!

11049447_950764964957467_5809920910316807715_n

Hur snygg är inte Elias ring!? Och mina… Vi pratade idag om en grej som vore så kul. Vi har ju nästan 5,500 som klickar sig in här varje vecka. Tänk om så många som möjligt av er skulle klicka in sig på deras intstagram: (Guldsmedjan) och börja följa, eller klicka sig in på deras Facebook HÄR och gilla. Då skulle ni göra oss en stor varm tjänst. Grymma är vad dom är nämligen, och det skulle vara så kul. Vi är så tacksamma för att de gör detta för oss. När vi såg bilden så gjorde det verkligen vår dag.

image

Vi tog en lång lunch på stan idag och pratade om allt och inget. Sedan gick vi hem och Elias tog en tupplur, trött efter behandling i veckan. Jag tog min terapirunda:

image

Ihop med Elias bror. Nu är han här och vi kikar Let´s Dance finalen, förstås. Och äter gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.