Strömsholm.

image

Har verkligen haft en superbra dag strax utanför stan, på ett ställe som heter Strömsholm. Min vän Ullis var med med hennes hund Darcy och vi tog en promenad runt slottet. Det är helt fantastiskt fint där. Omgivningarna är som tagna direkt från vykort. När jag var liten var vi mycket i dessa krokar. Min mormor och morfar bodde i närheten på somrarna så det finns mycket barndomsminnen här ifrån. Tänkte lite extra på det idag. Min mormor har nämligen blivit dålig och ligger på sjukhus. Hon har alltid varit så tapper och hängt i, trots tuffa sjukdomar. Hon är gammal nu. Men det är liksom en hel barndom tillsammans med henne. Åren går. Äldre blir äldre. Det är lycka. Men en dag blir det också sorg. Blandat med lycka. För att få leva ett helt liv, bli gammal tillsammans med sin älskade. Få se varenda rynka på varandra växa fram. Det är så fint. Min mormor och morfar träffades i väldigt unga år, firade 60- årig bröllopsdag förra året. Det finns så mycket där. Så ofantligt mycket.

imageimageimage

Tänk vad jag tycker om den här lilla skiten. Han livar upp något otroligt mitt i allt. Han är så knäpp, det knäppa är det jag älskar.

2 reaktion på “Strömsholm.”

  1. jag hade det as tråkigt i… det var ett fult råtthål och jag hatade det. ha det så dåligt…

    sa dem till mig när jag kom

    dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.