Denna dag.

image

Idag har det varit planering för hela slanten. Vi var ut till de olika platserna, slott och kyrka. Träffade fina Stina från Estersviola som är så duktig. Dekoren dom kommer fixa och trolla fram kommer bli magisk. Träffade även Kajsa från slottet som med en sådan välvilja visade oss runt och berättade lite olika saker om slottet. Vilken lyx att få en privat guidad tur. Bland annat om spökerierna som sägs äga rum på slottet och framförallt på fjärde våningen. Våra gäster kommer få kalla kårar under middagen, haha. Spännande! Slottet är verkligen så fint.

Johan kom också upp från Göteborg så att vi kunde gå igenom allting, men framförallt leverantörerna och maten. Han har jobbat med bröllop i Göteborg tidigare, är numera student. Han hörde av sig till Ung Cancer då dom skrev om vårt bröllop och erbjöd sin hjälp. Vi träffade honom första gången i mitten av december. Eftersom vår vardag inte ser ut som många andras, med en massa sjukhusbesök, osäkra måenden och en massa jobbiga oförutsägbara besked hit och dit så har det varit guld värt för oss att ha någon som hjälpt oss hålla i alla kontakter.

Ikväll blir det bara lugnt. Eftersom E fick behandling i veckan blir sådana här dagar påfrestande på tröttheten. Jag blir hemma med honom. Det känns som det var längesen vi hade en kväll bara vi två. Vi ska köpa hem mat och kika på, gissa… Let’s Dance, älskar ju det programmet, haha. Dagen idag har varit rolig även om den varit med visst vemod. Det finns en klump i mitt bröst, och saknaden gör sig påmind. Fina mormor. 

Slänger upp lite bilder från idag:

imageimageimageimageimage

2 reaktion på “Denna dag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.