Tankar.

image

Okej, det är totalstopp här. Endast ett spår öppet mellan en speciell sträcka så att det blir köbildning. Vi står just nu helt still. Det blir en lång hemfärd det här… Kikar igenom alla bilder från helgen och det slår mig att min blivande man har värsta modellpotentialen. Ser ni eller!? Så snygg. Kommer in på tankar om morgondagen. Möte med onkolog. Ett ganska avgörande möte. Något annat går inte att säga. Som vanligt har vi helt kommit bort från alla sjukdomstankar när man hat sådana här helger. Långt långt borta har de varit. Men kommer nu smygandes igen. Jag vill inte kalla livet orättvist. För det finns ingen som är mer värd något än någon annan. Men ibland kommer ändå de tankarna. Såklart. Förbannat orättvist känns det ibland. Mirakel kan ske. Och de tankarna kommer vi aldrig att släppa. Vi måste våga tro på att mirakel kan ske.

image

2 reaktion på “Tankar.”

  1. Vad härligt att ni haft en toppenhelg! Bilderna är jättefina, och det ser verkligen mysigt ut.
    Hoppas ni får ett bra besked i morgon, så ni kan fortsätta planera ert bröllop i lugn och ro. Klart mirakel kan ske!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.