Kallt!

image

Ikväll var det vårruset som gällde för hela slanten. I regn och minusgrader (kändes det som) sprang vi. Under loppet fick man ju förstås upp värmen men efteråt darrade man som ett litet asplöv. Mysig fika fick vi också, haha. Jag tycker ändå jag fick till loppet bra. Sprang på 24.15 och hela loppet igenom kändes det bra! Ett väldigt behagligt lopp helt enkelt. Det känns kul att jag känner så nu. Förutom mina skor som kändes platta som jag vet inte vad. Dom är nog 3-4 år och sjunger för sista refrängen. Får bli nya snarast. Min kusin var grym och sprang på 21.30. Så bra!

Tusen tack för alla fina kommentarer igår! Varenda en värmer ska ni veta. Ni och bloggen är ju liksom med oss i det här. I allt det vidriga men även allt det positiva. Så tack!! Elias har fått behandling idag och är trött. Första och andra dagen är alltid värst. Det får bli en lugn vecka. Men vi njuter ju såklart fortfarande av beskedet igår. Det kunde inte varit bättre. Det känns som vi gett cancern en hård, fet, jävla käftsmäll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.