Full fokus!

image

Alltså det här beskedet. Fuck You Cancer. Nu har vi övertaget. Du ska fan få se att det inte går att inkräknta Es kropp något mer. (Ablationshåla = där de bränt bort en tumör vid första operationen). 

Det här beskedet kunde ju inte kommit mer lägligt. Full fokus bröllop! En ny röntgen blir först veckan efter bröllopet. Läkarbesöket med svar blir någon vecka efter det. Läget ska fasen inte vara förändrat tills dess. Tumörerna gör bäst i att hålla sig borta nu. Men det känns ändå skönt att det nu inte blir något mer besked innan. Allt vi önskat har varit att Elias skulle vara tumörfi på bröllopet. Nu blir det så. In med den positiva energin. Planering, kika bröllopsresa.

Du och jag. Den dagen är det du och jag.

image

6 reaktion på “Full fokus!”

  1. ❤️️❤️️❤️️❤️️ Glädjetårar igen underbara ni ❤️️❤️️❤️️❤️️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.