Rustic.

image

Sökte Rustic Chic Wedding på Pinterest och Volia, precis min stil haha… Det finns verkligen så mycket fint inne på Pinterest så man blir tokig. Lite det jag sysselsatt mig med idag efter att vi suttit med lite annan planering. Känner mig inte helt bra. Något skit är det i kroppen. Hostar och hostar. Det kliar i min hals. Ligger och vilar hos Elias pappa medans han lånar bastun. Sedan blir det att handla mums till ikväll minsann. En annan sysselsättning idag är att spana bröllopsresa. Tänk om… Nu blir det ju mycket som ska klaffa. Men fasen, visst ska vi komma iväg. Idag går drömmarna till Italien. Imorgon kanske det är Grekland. Vem vet.

Vi känner inte beskedet igår som något totalt nedslag. Vi hade ändå förstått att det kunde vara så. Han har ju fortfarande svarat fantastiskt bra på behandlingen. Det är dessutom väldigt ovanligt att man gör det i den här cancerformen. Men lite märkligt är det ju hur röntgenläkarna inte verkar granska bilderna så noga så även småförändringar upptäcks? Det kanske är så att även de kan missa. Förstås. Det är bara olyckligt att patienten hamnar i kläm liksom. Som min vän sa idag, det känns nästan oetiskt att slängas mellan sådana här besked. Men som sagt. ”Tur” att tumörerna nu setts så dessa kan brännas bort för all framtid. Vi har fortfarande samma jävlar anamma. Och på bröllopet satsar vi på tumörfritt.

image
Drömma drömma… Amalfikusten, Italien.

 

5 reaktion på “Rustic.”

  1. Får det ens gå till så?! Borde inte bilderna ha granskats först innan det första beskedet? Det är ju näst intill omänskligt att få uppleva något sådant… Är såå imponerad av er kamp o inställning!! All lycka till er !

  2. Blir konfunderad och upprörd när jag läser om dessa olika besked! Värför har läkarna inte pratat ihop sig innan ni fick beskedet?!? Dessa svängningar sätter ju er i en jäkla sits och spär på den där känslomässiga ber-och dalbanan som cancern redan orsakar. Inte ok! Sen är det ju superbra att Elias svarat på behandlingen och att de kan lasra bort det andra! Kramar <3

  3. Glömde f.ö. skriva att Italien är ett fantastiskt resmål! Behöver ni lite insider information så hojta till 🙂 .

  4. Ja eller hur Anne. Detta känns ju helt stört. Nej det räcker till redan som det är liksom. Det vänder snabbt, och är det inte pågrund av själva sjukdomen så är det pågrund av dålig kommunikation inom sjukvården 😉 Hemskt. Ja det är verkligen superbra ändå! Åh jag tror vi båda skulle ääääälska Italien. Vi behöver definitivt inside information om siktet blir inställt på Italien! 😉 Vad kul! Kramar!!!

  5. Ja det är stört. Jo dom granskades ju först av röntgenläkare men tydligen sedan när andra kirurger granskade bilderna mer noga så såg dom något annat. Vet faktiskt inte exakt hur det gått till. Men det ska vi kolla upp. Åh, tack för dina ord. De värmer!!! Kramar till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.