Sunny Saturday.

image

Mysig lunch idag nere vid hamncafét. Lugn dag. Jag är typ sjuk, förkyld. Kom efter vårruset. Inte kul. Blir att kurera sig hemma ikväll. Mycket som händer nu så det finns ingen tid att vara sjuk. Vi fortsätter med bröllopsplaneringen. Det börjar verkligen närma sig nuuuu. Tre veckor idag! Galet. Och pirr i magen.

image

Vi kommer att fotas i dessa mysiga gränder om vädret tillåter förstås. Här kommer en sneakpeak på Elias skor som han ska ha. Så snygga, eller hur?

image

Vi har precis fikat lite här hemma med Elias kusin Andreas och hans tjej. Jag gjorde en glassbomb med marräng, daim, blåbär, digistive och mashmallows. Less is more, eller? Nu är man inte lite uppblåst. Men det var det värt. En dag som denna.

image
Tomtebloss! Varför inte.

Ha en fin lördag!

2 reaktion på “Sunny Saturday.”

  1. Så fint att följa till erat kommande bröllop. Verkligen ursnygga skor. Skorna är ju så viktiga. Pricken liksom. Är ju lite skogalen själv förstås. Hoppas att ni har medvind nu med behandlingarna. Att din blivande man mår så bra som möjligt trots behandlingarna. / Ha en fin kommande vecka hälsar en nurse från Luleå.

  2. Åh vad roligt att du tycker det! Nu börjar det verkligen närma sig. Ja visst är dom. Toksnygga! Ja det hoppas vi på! 🙂 Tack för att du skrev. Kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.