Dagens uppgift.

imageMörk choklad, kaffe och bordsplacering. Det blir dagens uppgift. Solen skiner halvt ute och det finns mycket som lockar där utanför. Förkylningen är bättre men inte bra. Jag har inte tid att vara sjuk för tillfället så denna helg har bestått av att vila gärnet. Och det är så tråkigt. Jag blir deprimerad. Speciellt när jag inte kan träna. Träning bidrar med mycket lycka i mitt liv. Jag tränar för att vara glad. Får jag inte träna dippar det. Så är det bara. Och jag blir om möjligt ännu mer imponerad av min blivande man. Han som varit hårt tränande hockeyspelare praktiskt taget hela sitt liv och alltid haft träningen men som sedan han blivit sjuk inte tränat alls på ett år. Ingen ork har funntis eller möjlighet. Han har ju ändå hållt humöret uppe. Varit sig själv. Inte gnällt. Jag är nere en helg och blir depp. Han har dock äntligen orkat börja träna lite smått. Varrannan dag ungefär nu kör han styrka här hemma. Älskar att han orkar det. Det här med att ställa in med vänner också, när man är sjuk, för smittorisk. Depp! Nu blir det bordsplacering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.