This day…

Nej den här dagen kan man ju gärna dra ett streck ur kalenden. Tung i huvudet, så fort man ska göra något så finns inte orken. Hostar sönder halsen. Inte tid att vara sjuk. Hör hur E börjar snyta sig. Börjar klaga på frossa och att han känner sig sliten. Så antagligen är även han smittad. Inte alls vad som behövs nu. Funderingar över bränningen, när ska den ske? Mer och mer ilska över hur bemötandet är inom sjukvården. Vi ÄR glada över Es fantastska respons på behandling. Men fan. Kan inte personal inom sjukvården komma överens över vad som sägs till patienten. Komma överens först över hur ett besked skall ges. Det kan nämligen bli ganska fel annars. Trött också på att det ens ska var såhär. Varför ska vårat liv stå still för. Trött på att människor inte kan förstå vad dom faktiskt har. Och förstå att det inte är okej att klaga på vad som helst eller säga vissa plumpa saker. Suck! Och orättvisa. När man verkligen inte vill något ont och det bara blir fel. Idag är en bitter dag. Imorgon är en ny dag. Eller? Jag hoppas det.

4 reaktion på “This day…”

  1. Hejsan.

    Hittade din blogg dels via att jag såg inlägget om bröllopet på Ung Cancers FB sida och dels via google via hundbilderna på Alf. Följer med intresse er kamp som ni naturligvis kommer att vinna. Har läst allt och er fina lille vovve är ju bara för söt, vilken ras är han? Kaninlorta kommer han alltid att äta då detta är något som lever kvar sedan hundar var vilda. Där finns något ämne i gräset som hundar inte kan bryta ner när de själv äter gräset men när de äter kaninlortarna är detta ämne kvar och då kan deras kropp bryta ner det och ta upp näringen. Detta då de förr inte visst när de skulle få någon mat nästa gång. Därför äter de även andras bajs också men det är äckligare tycker jag. Jag är själv hundägare så är påläst. Hittade också ett reportage om er i min Allerstidning som kommer ut denna veckan 🙂 Ville bara ge mig till känna då jag läst hela bloggen. Ha nu ett bra liv och fortsätt njuta som ni gör. Kram

  2. Så fruktansvärt bedrövligt av sjukvården att ge två så olika besked:(( Blir så ledsen och arg för er skull! Vi måste alla våga – och försöka orka – säga ifrån då vården inte fungerar som den ska! Och det går inte att skjuta upp satsningen på sjukvården och denna satsning måste också innehålla utbildning av personal i bemötande av patienter och anhöriga!

    Ni är så fina och ödmjuka! Önskar er allt gott❤️❤️

  3. Ja det är ju verkligen det. Den här gången gick det från superfantastiska besked till fantastiska besked. Men fortfarande olika besked.När det gäller så viktiga saker som cancer så är det så oerhört viktigt med bemötande. Där ligger sjukvården tyvärr efter många gånger. Bland annat med sådant här. Det känns ju som att man inte direkt har tänkt till riktigt, vad är bäst för patienten… Det är iallafall inte att slängas mellan olika besked på det här viset. Det känns som man inte orkar bli arg längre. Jag har blivit arg så många gånger. Men du har så rätt. En sådan satsning är så nödvändig. Tack vad gullig du är, Kramar till dig! <3

  4. Hej! Jaha där ser man. Vad kul att du hittat hit även dels pågrund av hundbilderna på vår lilla Alf. Märkligt hur en så liten kan ge så mycket kärlek och värme. Hehe, han är en Petit Brabancon, en typ av Griffon och är så go så. Åh vilken bra info om kaninlort, haha! Tack… Då förstår jag. Vi går på valpskola just nu med lilla Alf, det är så kul! Ja vad rolitgt, vi fick också hem den tidningen idag. Älskar bilden på Alf i den, haha! Han var så liten där. Tack för dina ord. Vi kommer aldrig ge oss! Vi ska absolut fortsätta njuta av livet 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.