Allt om Bröllop och Allers.

image

image

Någon av de tre klänningarna från Allt om Bröllop är min klänning. Alla tre är från Zetterberg Couture och så fina!

I veckan kom Allers ut och i detta nummer är vi med. Reportaget tar upp lite kring bröllopet och allt annat. Från början tills nu egentligen. Vi pratar lite om allt stöd vi haft, allt från våra nära till Ung Cancer. Alf är även med på ett hörn. Älskar bilden på oss tre, haha! Titta på Alf, hur pluttig? Helt förvånad.

imageimage

Vi säger inte, ”nu ska det bli bra, 2015 ska bli ett bra år”. Dom orden får det att bubbla upp oro och irritation. Vi har ingen aning om hur 2015 kommer bli. Vi tänker inte att 2015 blir bra. Vi tar en dag i taget. Vi försöker göra det bästa av varje situation, hur jävligt förjävlig den än är. Men ibland räcker inte ens det, då är allt bara förjävligt och då får det vara så. Man har verkligen förändrats under denna tid. Denna tid har stärkt oss och förändrat oss. Inget ont som inte har något gott med sig. Även om vi alla gånger önskar att vi aldrig hamnat här, självklart. Det tror jag ju vem som helst förstår. Men man har lärt sig vad som är viktigt, vilka som är viktiga, hur vi vill ha vårat liv. Så är det.

4 reaktion på “Allt om Bröllop och Allers.”

  1. Vilken fin bild på er alla tre (och vilken mini-Alf)! Ska bli spännande att se klänningen, de verkar himla fina alla tre. Kram!

  2. Åh så fin bild på Er. Ni är ju helt galet snyggo. Måste ju köpa tidningen.. Å eran Affe är ju bara såå söt. Finns ju inga ord för att ni ska behöva ha detta elände att tänka på. Man uppskattar nog allt på ett annat sätt.. så är det ju… Han ser så fräsch ut snyggingen din. Svårt att hitta orden för denna h —es åkomma som man hatar. /VARM HÄLSNING till Er alla tre.

  3. Vilken underbar bild på er ❤️️ Blir så rörd av allt ni är så fina förtjänar det absolut bästa ❤️️❤️️❤️️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.