Sjukhus.

 

image
Iväg kl 06.00 imorse. Trötta!

image
Livets kontraster. Från svensexa och möhippa till sjukhusmiljö och viktiga möten. Idag hänger vi på först Danderyds sjukhus för inskrivningsmöten med alla möjliga olika. Kirurg, anestesi, farmaceut… Vi har precis träffat kirurgen som ska bränna bort dom små idioterna som finns i Elias lever, ursäkta språk. Men fan vad man känner starkt hat mot idiot cancern. Men nu ska dom väck med hjälp av bränning. Vi frågade hur det kunde vara så att röntgenläkarna inte såg några metastaser medans kirurgena i Huddinge såg. Och tydligen är dom extremt duktiga i Huddinge. Så vi är så tacksamma är ”vi” får vård där. Ingreppet kommer nu ske på Danderyd istället för Huddinge. Danderyd har den här specialiteten med att bränna bort. Så därav… Känns som vi snart har varit på varenda sjukhus överallt. Ingreppet planeras efter bröllopet vilket känns skönt. Förhoppningsvis veckan efter. Risk för infektion finns nämligen alltid. Den är dessutom förhöjd på El ias som redan var opererats så mycket. Så det känns skönt att det blir efter. Bröllopsresa som vi nog gärna hade försökt planerat in direkt efter får vänta. Vi har hela sommaren på oss. Eller ja… 4 veckor efter wedding har jag semester. Vi är vana vid det här laget att det inte går att planera in roliga saker hur som helst med den här skitsjukdomen. Elias ingrepp är det allra viktigaste allt annat får vänta. Men vi hoppas att kunna komma till solen och värmen senare i sommar. Som vi längtar!

Senare i eftermiddag blir det att byta sjukhus till Solna och Radiumhemmet för cellgiftsbehandling.

 

2 reaktion på “Sjukhus.”

  1. Hej, undrar vilken typ/kombo cellgifter Elias får som han svarar så bra på och vilka har han tidigare fått som inte funkade? Med vänlig hälsning, izabella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.