Wedding fever.

image

Så nu är det verkligen bröllopsfeber som gäller hela veckorna igenom. Idag var jag till frisören och gjorde en provuppsättning. Imorgon ska min brors tjej Alexandra göra en provsminkning. Jag har kommit på det, att gifta sig är ju värsta drömmen för en tjej. Gud vad mycket gottit man får göra. Man får en möhippa från fantastiska vänner som ordnar en dag som är exakt utformad så den ska passa dig själv (borde man inte ha detta varje år egentligen för sig själv och sina vänner?), man får verkligen froda i en massa andra härliga saker. Har aldrig tänkt mig som en bröllopstjej. Aldrig drömt om mitt ”stora fancy drömlika bröllop sedan jag var liten”. Men det är fantastiskt med alla planer inför denna dag. Vi känner så mycket hela tiden för varje grej. Snor åt oss alla underbara härliga känslor och känner extra starkt.

Elias har varit på cellgiftsbehandling idag. Vi har börjat prata om vilket yogaställe vi ska välja inför sommaren. Alla borde yoga. Yoga ger ett lugn som är så viktigt. Ser fram emot kommande yoga-sommar.

En reaktion på “Wedding fever.”

 1. Hej! Har precis läst artikeln i Allers, och såg att det fanns en blogg att gå in på.
  Jag ville bara önska er all lycka på er stundande bröllopsdag, va underbart!
  Tänk va lite många kan göra.
  Tillsammans ä vi starka.
  Jag håller tummarna att behandlingarna går bra å att ni kommer iväg på en resa åxå!!
  Kram å kämpa på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.