Är man en petitbrabancon så är man.

image

Alf blev klar i skolan den här veckan och fick betyg. Eller diplom. Tänk att vi har en stor kille hemma nu, haha. Han var mycket stolt på sin studentdag trots att det inte gick så bra för honom på sitt slutprov. Alla hundarna fick genomgå em liten tävling nämligen. Alf hade inte sin bästa dag måste jag säga till hans försvar. När poängen hade räknats ihop hade han samlat hmm… Vet inte hur många poäng det blev men han kom på en gemensam sistaplats iallafall tillsammans med tre andra busar. Han kan väl inte rå för att han precis när ett moment i tävlingen drar igång, hittar sin favoritgrop som är skitrolig att rulla sig i. Eller när ett annat moment drog igång så gick det en väldigt spännande schäfer bakom ”hindret” såg sjukt spännande ut. Sådant kan man ju inte rå för om man heter Alf och är en Petitbrabancon.

Nej, alf. Nu är skolan slut. Du får satsa på att fixa frisyrer. Superduktig är han. Här gör han dn fläta på mig:

image
Vår lilla rebell.

3 reaktion på “Är man en petitbrabancon så är man.”

  1. Alf verkar inte alltför nedslagen som tur är! Ser att han har nya projekt på gång, haha! Sötnöt❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.