Spökåldern?

image

Den här lilla rebellen springer runt som en galning. Är det inte toapappret han snor och springer runt med nöjd i munnen så är det något annat. Andan sätts i halsen om och om igen för att han ska ha tagit något som inte ska finnas i hans lilla mun. Även om vi inte har något farligt ligga framme såklart. Det är tufft att ha hundvalp ibland alltså? Haha… Jag har hört att hundar kommer in i ”spökåldern” runt 9-10 månader då dom ska vara extra bråkiga. Kan det vara den du är inne i nu Alfie?

Igår lagade vi en himla massa mat hos Elias syster, Linnea. Massa gott blev det. Det var skönt med en lugn dag. Vi gjorde även lite kransar. Självklart fick även Alf en egen krans. Hoppas ni har haft en fin midsommar!

image

En reaktion på “Spökåldern?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.