Dags för fight nr 4.

image

Alltså titta på det här lilla gulltrollet. Man kan inget annat än älska. Igår var vi i en jääättestor hundhage där han fick springa fritt. Han tappa bort sig i det höga gräset minst fem minuter och sprang runt runt. Inte ens jag såg honom. Men tillsist kom han fram.

Idag är det dags. Mot Stockholm och mot operation nr 4. Enklare operation med titthål och bränning. En väldigt speciell metod som endast görs av en läkare i hela Sverige. Metoden har endast gjorts på 100 personer tidigare i Sverige. Men tydligen, enligt kirurgen, en metod som visat sig vara väldigt lovande, bland annat i Milano där den utförts betydligt mer och längre. Fler och fler läkare blir intresserade av denna metod och vill ta den vidare till fler sjukhus. Vi är glada att Elias får chansen. Och vi hoppas eftervården inte blir så lång. En dags eftervård har vi hört rykten om. Men med Elias alla operationer i bagaget så… Vi får se, helt klart är iallafall att han har en ökad infektiosrisk. Men vi håller verkligen i alla tummar och tår vi har nu. Senaste dagarna har en ilska bubblat upp i mig. Det är så frustrerande att den inte bara ger sig nu. Och maktlösheten gör sig påminnd. Åh, jag vill ju bara köpa en stor jävla gaffeltruck eller panzarvagn och köra över skitcancern. Mosa sönder den i små små tusen miljover bitar. Visa vem fan det är som bestämmer. Fuck jävla helvetes skit cancer alltså. Den ställer till så mycket.

image

En sak som kommit med all skit är iallafall att ingen av oss längre tar någon skit. What so ever. Stå upp för dig själv! Livet är för kort för idioter. Världen är full av kärlek, gemenskap och hopp. Det har vi verkligen fått bevittna genom vårt bröllop. Och det gör oss så varma. Men tyvärr så finns även motsatsen. Där uppmärksamhetsbehovet av sin egen existens tar över allt. Och det är så skrämmande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.