Min allra bästa.

image image

Fin utsikt från sjukhusrum. Små saker som livar upp. Trevlig personal. Besöksstider som inte är skriva i sten. Morfinhög kille som är lite smått euforisk. Haha… En läkare som vågar använda ordet ”hopp”. Som vågar låta positiv. Som vågar säga att allt gått bra, ”kommer det tillbaka gör vi om proceduren”. Små saker som är stora för oss.

Tyvärr mer ont idag. Men inte så konstigt då morfinet försvinner mer och mer från kroppen. Hemgång redan idag. Nu längtar vi till sol och ledighet från sjukhus. Om resa till varmare breddgrader.

 

8 reaktion på “Min allra bästa.”

 1. Skönt att det gick bra!! Och härligt att ni får åka hem snart! Hoppas att smärtan inte blir för långvarig och att ni snart får komma iväg på den efterlängtade bröllopsresan. Kramar från Italien

 2. Åh är du i Italien nu. Härligt!! Njut nu ordentligt för det är du värd! Ja han har mer ont idag men vi får ändå komma hem. Hoppas vi oxkså är nere i varmare breddgrader snart! Kram!

 3. Hoppas Elias snart ska må bättre.
  Alla längtar vi efter värme men ni om nån är värda att få njuta av den.
  Hoppas er planerade bröllopsresa snart blir av.
  Kramar till er båda herr&fru Rydberg o lille Alf.

 4. Hoppas det onda går över snart! Önskar och tror att den efterlängtade värmen kommer nu! Allt gott till er❤️❤️

 5. Hej
  En liten fråga bra ..Jag har en hund som är en kopia av er hund. Kommer han möjligen från Hässleholm, mamman heter Rally Bettan?

  Skulle vara kul att veta.
  LYCKA TILL MED ALLT.

  Sirkka Sarström
  ?

 6. Hej.. läste om er i Allers o såg bilden på lilla vovven. Kommer han möjligen från Hässleholm,mamma heter Rally Bettan. I så fall är min Liza kull syster! Skulle vara kul att veta.
  LYCKA TILL MED ALLT!
  Kram Sirkka Sarström

 7. Hej! Jaha vad roligt att du också har en petit! Alf kommer från Ockelbo så nej inte Hässleholm 🙂 Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.