Stugan imorgon.

IMG_9906
Påväg till stugan, glass och kaffe i Nora förra året.

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Har inte haft någon motivation helt enkelt. Jag tror både jag och E hamnade i en dipp efter operationen. Elias har inte alls mått bra den senaste veckan. Smärta, orkeslöshet, trötthet som inte går över. Att se honom bli svag åter igen är tufft. För Elias har det varit tufft både fysiskt och psykiskt. Inte så konstigt alls förstås. Tycker vi är ganska ”duktiga” på att koppla bort sjukdomen med stort s. Diplom till oss. Såklart funkar inte alltid den metoden. Allt kommer över en ibland. Den senaste veckan har varit en sådan. Att då stå bredvid och försöka ”säga de rätta orden”. Dom finns inte. Tomt. Känslan av att inte räcka till…

Idag har det varit fullt ös. Jobb, städ, matlåde matlagning. Vi har packat. Imorgon tar vi Alf och åker ut till mina föräldrars stuga strax utanför Grythyttan. Det ska bli underbart. Och välbehövligt. Energin i E börjar smått komma tillbaka. Och då kommer den även i mig.

IMG_9884

8 reaktion på “Stugan imorgon.”

  1. Hoppas att den jobbiga perioden är över snart och att ni får riktigt härliga dagar med mycket sol och värme! Heja er❤️❤️!

  2. Skönt att ni kan göra ett miljöombyte. Hoppas att Elias snabbt mår bättre och att ni båda får nya krafter av att komma iväg och njuta av sommaren. Ta hand om varandra! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.