Pets!


Något helt helt annat mot mitt tidigare seriösa kostinlägg. Pixar kommer snart ut med en ny film som handlar om ett gäng husdjur och vad som försigår hemma då husse och matte inte är hema om dagarna. Så kul. Alf är hunden som inte har tid med något annat än att stirra på dörren hela dagarna och vänta på att vi ska komma hem. Vilken är din hund? Haha!

Han fick sig en dusch idag förresten. Han älskar tydligen att duscha nuförtiden och springer ofta fram till duschslangen och gnäller.

image
Nöjd hund.

En reaktion på “Pets!”

  1. des smiley bezog sich eig. auf “Da is’ einer glatt für Reiche. Schämen Sie sich, man hat für Arme zu sein.”.Die anderen gags hab ich gar nicht geg;Ien&#8230e:-/.srlendwie fliegt ab 3 kommentaren die Struktur hier durcheinander.Hm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.