Mys deluxe.

image

Myskväll som startade med ett yogapass för att sedan fortsätta hos min fina vän Madde. Hon bjöd på supergod mat och gott vin. Riktig tjejkväll! Men tidig kväll blev det för imorgon är det jobb som gäller.

Fick verkligen upp ögonen för yoga igen idag. Det var ett riktigt bra stretch pass. Älskar när man får strecka ut ordentligt.  Jag har sagt huuur många gånger som helst att jag ska bli bättre med yogan. Komma iväg mer på sådana pass, men icke. Men denna gång. Jag måste. Jag älskar det. Inte bara det att du sträcker ut och blir smidig i kroppen. Du blir även lugn. Yoga hjälper dig att stressa ner och vara mer här och nu. Jag får ett sådant lugn efter ett yogapass, alltid. Yoga kan man trycka in lite varstans i sin vardag. Det ska bli bättring på yogafronten.

Jag och Elias har iallafall anmält oss på en yogakurs till hösten. Det är en väldigt enkel, avslappande, nästan meditativ yoga. Samma stuk som vi körde i våras, kundaliniyogan. Det blir bra att addera lite mer ”aktiv” yoga på den.

Inspiration, alla har 10 minuter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.