Tankar.

imageDet här med att stick to this är inte alltid lätt. Ibland vill man bara lägga sig platt. Ge upp. Livet har ju ändå gett oss en jävla käftsmäll. Vad spelar det för roll. Men en sak man har lärt sig att morgondagen alltid är bättre. Det blir bättre. Vissa dagar är känslorna precis så. Och då måste det få vara så. Inte försöka dra upp. Stanna där. Det som är säkert är att morgondagen blir av annat slag. Det finns en morgondag och det får man inte glömma när det känns precis sådär jobbigt. Hitta inspirationen, göra det man vill, det man älskar. Lyssna på sitt hjärta. Det är inte alltid lätt.

Livet är så märkligt. Men livet är livet. Hinder dyker upp när man minst anar. Vårat hinder är ju inte av det minsta slag. Min bästa person i livet har drabbats av något som är så fruktansvärt att det inte kan beskrivas med ord. Jag kommer alltid finnas där. Stötta så gott jag kan. Ibland räcker man inte till. Men min livsuppgift just nu är att vara där så mycket jag bara kan. För jag vet att han skulle gjort precis detsamma för mig.

 

2 reaktion på “Tankar.”

  1. Livet är inte rättvist, så många käftsmällar som ni fått pga av den hemska cancern . Ändå orkar ni vara positiva, tro på att morgondagen blir en bättre dag, göra roliga saker tillsammans.
    Beundrar er ❤️
    Massor av kramar till er ❤️

  2. Tack för din kommentar Lotta! Jo vi försöker så gott det går. Vissa dagar är tunga men det vi lärt oss är att ta en dag i taget. Ibland är det tankesättet lättare, ibland svårare. Kram till er! Hoppas ni har en fin sommar trots all regn och rusk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.