Tips!

Tips på hur du orkar ta dig ut på träningen efter en tuff jobbdag där soffan lockar betydligt mer än ett regnigt motionsspår. 1. Byt om till träningskläder direkt när du kommit hem från jobbet. Det gör direkt att träningsinspirantionen börjar smyga sig på. Och det blir direkt ett längre steg att ta till den där undanflykten och soffan. 2. Dra med dig ett fd fotbollsproffs (bror) till spåret som jag gjorde igår som jag hann säga två ord till innan jag såg ryggtavlan springa iväg i full fart. Det var bara att hänga på.

Tre km i spåret, backintervaller. Sedan körde vi ”sex minuter”. 30 sek vardera, mountain climber, plankan, sit ups med höjda ben. Varva det tills sex minuter gått. Superbra och sex minuter har man alltid. Träningsvärken i magen börjar smyga sig på.
image

image

Igår fick det bli tända ljus i hela lägenheten. Detta är ett loppisfynd från stugan som fick lite nya ljus. Hösten är på ingång. Denna sommar alltså… Just nu öser det ner här. Ha en fin regndag, igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.