Paradiset.

Vi har haft en riktig datenight och hamnade bokstavligen i paradiset. Efter att ha bangat en fin restaurang där vi blivit visade till bordet och fått vatten ihällt i glasen tackade vi och gick, ”vi kommer tillbaka en annan gång, tack och hej”. Oförskämt? Måhända… Men Elias kunde inte sluta tänka på hur grönt gräset kunde vara på andra sidan. Och om det var grönare? Oh ja!

Restaurangen han inte kunde slita sina tankar ifrån, haha, var nämligen ”paradiset” som matbutiken/ restaurangen hette. En stoooor matmarknad med endast ekologiska råvaror där det finns en food court med mycket vegetariska, ekologiska maträtter. Och vi blev inte besvikna! Riktigt mums var det. Vego burgare för mig och sallad  med bovetegalafel för Elias. Sen blev det att kika lite i butiken innan det var dags för bio. Antman! Myskväll deluxe skulle man kunna säga att vi haft. ❤️

imageimageimageimage

 

2 reaktion på “Paradiset.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.